Hebt u een creatief idee? Wilt u graag die fotoshoot van u dromen, of wil u dat iemand cadeau doen? Wij staan klaar voor u om samen die droom waar te maken.

Onze standaardpakketten kan u hieronder vinden, maar wij zitten graag met u samen om een oplossing op maat te bedenken om u het resultaat te geven waar u naar verlangt.

Brons
€ 75
Goud
€ 325

Studio of locatie

[styled_image w=”150″ align=”left” lightbox=”on” image=”http://www.bramvandenbussche.be/wp-content/uploads/2012/07/YESSICA_EN_YADE_-3.jpg”]Een sessie “op locatie” betekent in principe elke locatie die u zich maar kan indenken. Voorwaarden zijn natuurlijk dat ze bereikbaar zijn en dat er toestemming is om op die plaats te fotograferen. U hebt hierin absoluut de vrije keuze. Wij begeleiden u graag bij het maken van uw keuze voor een geschikte locatie voor uw idee.

Indien u echter graag een fotosessie in een professionele fotostudio wenst, dan kan dit uiteraard ook. Wij rekenen hiervoor een toeslag aan om de huurprijs van de studio te dekken. Deze prijs is afhankelijk van het aantal gereserveerde uren en de gekozen fotostudio. Dit ligt doorgaans rond 30 EUR / uur.
Opgelet! Een studio sessie is minimum 2u.

Kilometervergoeding

Elk pakket omvat 100km verplaatsing, heen en terug. Indien de locatie verder gelegen is rekenen wij een toeslag van 0.40 EUR / extra km.

Aflevering

Volgend na elke foto-sessie krijgt u de mogelijkheid om uw favoriete foto’s te selecteren uit het resultaat van de shoot. De gekozen foto’s krijgen een standaard retouche en worden afgeleverd binnen ~ 10 werkdagen na de shoot (1 werkdag per foto is een goede vuistregel).

Alle foto’s worden steeds digitaal in hoge resolutie afgeleverd. Wij bezorgen u steeds het origineel bestand in het formaat dat u zelf verkiest. Wij verkopen geen afdrukken. Indien u dit wenst kunnen we u evenwel begeleiden bij het maken van de afdrukken bij een leverancier van uw keuze.

De aflevering gebeurt steeds digitaal via een download link op de website of, in het geval van het gouden pakket, ook op een CD via postpakket.

Elk pakket omvat een aantal foto’s die je mag selecteren. Indien u er echter meer wilt selecteren dan rekenen we hiervoor +10 EUR / foto aan.

Visagie / Styling

[styled_image w=”150″ align=”left” lightbox=”on” image=”http://www.bramvandenbussche.be/wp-content/uploads/2012/07/JULIE_3.jpg”]Indien gewenst kunnen we ook een afspraak vastleggen met een professionele visagiste om ons bij te staan tijdens de fotosessie. Zij voorziet in alle make-up en helpt je om de look te bereiken waar je naar streeft. Dit kan extra-vagant zijn, glamoureus, ‘werk’-make-up,… De enige limiet is uw eigen creativiteit. Het aanbrengen van de make-up duurt ongeveer 1u, het is mogelijk dat de visagiste nog een toeslag aanrekent voor eventueel gebruik van valse wimpers, etc..

Retouchering

[styled_image w=”150″ align=”left” lightbox=”on” image=”http://www.bramvandenbussche.be/wp-content/uploads/2012/07/SANDRA_5.jpg”]Een standaard retouche van een foto houdt in dat we de opvallende vlekjes en kleine ‘foutjes’ verwijder van de foto. De reden dat wij dit doen is omdat we een foto willen afleveren zoals wij het beeld op dat moment voor ons zagen. Indien kleine ‘imperfecties’ de aandacht afleiden van het doel van de foto, dienen ze verwijderd te worden.

Bij glamour retouche gaan we hierin nog een stap verder en verwijderen we nog meer vlekjes en maken we gebruik van skin-softening technieken om de huid gladder en zachter te maken. Daarnaast brengen we ook nog wijzigingen aan in de lichte en donkere partijen, facesculpting, van de foto om een meer glamoureus effect te bekomen.

De beste manier om dit verschil duidelijk te maken is met een voorbeeld:

[styled_image w=”330″ align=”center” lightbox=”on” image=”http://www.bramvandenbussche.be/wp-content/uploads/2012/07/retouching_demo.jpg”]