Najaarspromotie

Met de feestdagen voor de deur, is het weer tijd om op zoek te gaan naar een set traditionele wenskaarten waarmee we onze beste wensen kunnen versturen naar vrienden en familie. Laat dit jaar de traditionele wenskaarten aan u voorbij gaan en kies voor een persoonlijke wenskaart van Vandenbussche Fotografie. Hieronder vindt u alvast enkele voorbeelden en meer uitleg over deze aanbieding. Wees er snel bij, plaatsen zijn beperkt. Indien u nog vragen hebt of u wenst een fotosessie te reserveren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Concept

Het concept is eenvoudig:

  1. Wij komen een uur bij u langs, of spreken graag met u af op de locatie van uw keuze, voor een mini-fotoshoot.
  2. Uit de resultaten van deze shoot, kiest u een of meerdere foto’s uit die u graag omgezet ziet in een kerstkaart.
  3. Wij ontwerpen uw persoonlijke kerstkaart en zorgen voor het nodige drukwerk.

Uitwerking

Wij werken samen met u om uw idee te realiseren. Wenst u een foto van u gezin verkleed als kerstman? Of misschien een foto van uw baby in een gigantische rode sok? Het kan allemaal. U voorziet het idee en het materiaal en wij helpen u graag met de verwezenlijking van uw eigen unieke wenskaart.

Drukwerk

Uw kaarten worden steeds gedrukt op wit, glossy kwaliteitspapier van 300g. Indien u graag iets specialers wenst, kan dit uiteraard besproken worden. Het standaard pakket omvat een A6 wenskaart  en voorziet in een persoonlijke boodschap aan de achterkant. Het deluxe pakket omvat een geplooide A6 wenskaart met een persoonlijke boodschap aan de binnenkant. Wij leveren steeds evenveel witte standaard enveloppen aan bij uw bestelling.


Prijzen

Voor dit concept bieden wij u graag 2 prijzen aan.

Deluxe
€199
  • Fotosessie 1u op een locatie naar keuze
  • 50 Gepersonaliseerde postkaarten A6 geplooid
  • Persoonlijke boodschap naar keuze op de binnenkant
  • Uw keuze van 10 digitale beelden inbegrepen
  • Supplement: 5 extra beelden aan 25 EUR
  • Supplement: 25 extra kaarten aan 20 EUR

Extra beelden

De fotosessie zal vanzelfsprekend meer foto’s opleveren dan enkel degene die op het kaartje staat. In uw pakket zitten een vast aantal keuze-beelden vervat, die wij u steeds digitaal in maximale resolutie bezorgen, maar indien u graag meer beelden had ontvangen, dan kan u extra beelden selecteren aan 25 EUR per 5 beelden.

Extra wenskaarten

Elk pakket bevat een aantal gedrukte wenskaarten, indien u er meer wenst, kan dit zonder probleem uitgebreid worden aan 12 EUR per 25 kaartjes voor het standaard pakket en 20 EUR per 25 kaartjes voor het deluxe pakket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *